Το… ταξίδι της Ψυχοθεραπείας!

Συνεδρίες για ενήλικες & εφήβους

Η εξατομικευμένη ψυχοθεραπεία σάς προσφέρει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, να ακούσετε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και τις βαθύτερες ανάγκες σας.

  • Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε δυσλειτουργικές σκέψεις και βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις που έχετε για τον εαυτό σας και τους άλλους και να μάθετε πώς να τις αναδομείτε.
  • Θα παρατηρήσετε τα δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς που έχετε αναπτύξει και θα μάθετε εναλλακτικούς τρόπους να αντιμετωπίζετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν.
  • Θα κατανοήσετε τα συναισθήματά σας, θα μάθετε να τα αποδέχεστε, να τα «ακούτε», να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά την ένταση και τα ξεσπάσματά τους και να τα βιώνετε με έναν τρόπο διαφορετικό.
  • Θα μάθετε να χαλαρώνετε, να «ακούτε» το σώμα σας όταν σας μιλάει και να αποκωδικοποιείτε τη βαθύτερη ανάγκη σας που ζητάει να καλυφθεί και να ικανοποιηθεί.

zomenou yphresies

zomenou yphresies

Επιπροσθέτως, μέσω της διαδικασίας της ψυχοθεραπείας:

  • Θα  μάθετε να χαλαρώνετε και θα δείτε  τα σωματικά συμπτώματα που συνοδεύουν ψυχοπιεστικές καταστάσεις, βαθμιαία, να υποχωρούν και να αποκτάτε μεγαλύτερο έλεγχο του σώματός σας.
  • Θα βελτιώσετε την επικοινωνία και την ποιότητα των σχέσεων με τους γύρω σας, γιατί πρώτα από όλα θα μάθετε πώς να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης με τον εαυτό σας.
  • Θα μπορέσετε να ενισχύσετε την αυτοαποτελεσματικότητά σας, τη διεκδικητικότητά σας, την αυτοεκτίμησή σας, την αγάπη προς τον εαυτό σας.
  • Θα μπορέσετε να μάθετε πώς να οργανώνετε τη ζωή σας, να διατηρείτε την ισορροπία σας και, τελικά, να… απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή σας!

 

Μέσα από την ψυχοθεραπεία θα έχετε τη δυνατότητα να φωτίσετε το εύρος των δυνατοτήτων σας και να ανακαλύψετε όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς σας… Πλευρές που μπορεί να χρειάζονται τροποποιήσεις ή πιο ριζικές αλλαγές, για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής σας και των σχέσεών σας, αλλά και πλευρές που θέλετε να ενισχύσετε και να εξελίξετε περαιτέρω.

Η ψυχοθεραπεία είναι ένα ταξίδι που, σαφώς, εμπεριέχει δυσκολίες & απρόοπτα. 

Μαζί θα μάθουμε πώς να τα διαχειρίζεστε κι αυτά! Πώς να μετουσιώνετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες σε δύναμη, για να προχωράτε μπροστά. Πέρα από θέληση, χρειάζεται χρόνος, δέσμευση, στοχοπροσήλωση, προσπάθεια και συνέπεια.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, θα είμαι συνοδοιπόρος σας. Θα σας στηρίζω, θα σας ενισχύω και θα σας καθοδηγώ, μέσα σε κλίμα ασφάλειας, κατανόησης και αποδοχής.

Οι ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας μπορούν να γίνουν είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. 

Απευθύνομαι σε ενήλικες και εφήβους και σας καλωσορίζω… στο δικό σας ψυχοθεραπευτικό ταξίδι!

zomenou yphresies